Mötesbokning

Mötesbokning är det första steget i säljprocessen

Det första och mycket viktiga steget där du som företagare ska väcka ett så pass stort intresse för din produkt eller tjänst hos motparten så att de vill träffas för ett första möte.

Antalet möten är avgörande för hur mycket organisationen säljer. Men det är också viktigt att lägga energi på rätt möten. För Din Säljpartner är målet att boka in kvalitativa möten för dina säljare som leder till långsiktiga relationer och skapar nya affärsmöjligheter för ert företag. Din Säljpartner arbetar strukturerat och professionellt utan att göra avkall på glädje och kreativitet.

Det kan finnas flera anledningar till att nykundsbearbetningen får stå tillbaka i en organistaion. Ofta handlar det om tidsbrist och att det inte finns tillräckligt med säljresurser. En annan anledning är att det ibland kan kännas jobbigt att ringa de där kalla samtalen. Istället är det enklare att kontakta dem man redan har en relation med.

Att vara din första kontakt med en ny kund ställer stora krav på att jag har kunskap och förståelse om din bransch och dina produkter/tjänster. Att boka in möte med en helt ny kund kräver att jag har ett professionellt men ödmjukt bemötande mot den som svarar i andra änden. Jag utgår från mitt kontor i Växjö men kan självklart hjälpa dig oavsett var ditt företag befinner sig i landet.

Med stor erfarenhet av försäljning i många olika branscher ser jag fram emot att få hjälpa dig att hitta dina nya kunder.

Med Annica och Din Säljpartner har våra kundmöten ökat i antal. Vi kan lägga tid och kraft på kunden och offertarbetet istället för att ”jaga leads”. Vi uppskattar Din Säljpartner särskilt för det professionella bemötandet!

– Mats Cesar, Telekonsult Syd

Intresserad?

Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är att fylla i en intresseanmälan.

Den är inte på något sätt bindande utan ger bara mig en översikt över ditt företags behov.

Till intresseanmälan