Bibliotekscentrum

Annica har framförallt hjälpt oss med uppföljning av olika e-postutskick till potentiella kunder. Vi upplever att Annica får tag på
kontaktpersonerna på ett snabbt och effektivt sätt. Vidare når vi fler kunder som bara tagit bort utskicket direkt. Vi får även väldigt bra och personlig feedback på våra utskick.

– Henrik Hagelberg

Bibliotekscentrum

ER Mediakonsult

Vår kund Factory Cat behövde hjälp med att hitta presumtiva kunder. Din Säljpartner tog sig an uppgiften och såväl vi som Factory Cat är
mycket nöjda med resultatet.

– Eric Rosander

ER Mediakonsult
Factory Cat

Korrö Restaurang & Café

Vi har använt Din Säljparter med mycket gott resultat och kommer så göra framöver.

– Ola Abrahamsson, VD Korrö

Korrö

Iqmtel

Vi behövde hjälp att boka möten med presumtiva kunder och anlitade Din Säljpartner som vi är mer än nöjda med. Utfallet har blivit mycket bra och tack vare Annicas noggrannhet och professionella agerande har vi kunnat effektivisera och förbättra vårt försäljningsarbete. Vi kommer med stort förtroende fortsätta att samarbeta med Din Säljpartner.

– Mats Nordström, IQMTEL Sweden

IqmtelTäckningskollen

Telekonsult Syd

Tack vare Annica och Din Säljpartner fick vår headset-kampanj större genomslag. Kunden fick inte bara erbjudandet på e-post från oss, utan även ett telefonsamtal med Annicas hjälp, som påminde om kampanjen och därmed ökade genomslagskraften. Tack vare Annicas erfarenhet kan vi känna oss trygga med att våra kunder får en professionell kontakt.

– Mats Cesar, Telekonsult Syd AB

Telekonsult Syd

Inpeople

Din Säljpartner hjälper oss på Inpeople att boka in möten med personalansvariga på företag och myndigheter i och runt Kronobergs län. Med stor erfarenhet av försäljning kan Din Säljpartner också ta egna säljsamtal. Ansvaret för att våra nyhetsbrev kommer ut när de ska, ligger nu också hos Din Säljpartner. Med känsla för vår bransch och vårt sätt att kommunicera hittar Annica de rätta orden.

- Andreas Sjöström, Inpeople

Inpeople

Mårtensson Service

Din Säljpartner hjälpte mig med en marknadsundersökning bland mina kunder. Jag är mycket nöjd med på vilket sätt Din Säljpartner genomförde undersökningen och jag har bara fått positivt gensvar från mina kunder.

– Pär Mårtensson, Mårtensson Service AB

Mårtensson Service AB

Fruktkalas

Din Säljpartner hjälper mig att hitta nya kunder. På så sätt slipper jag leta nya kunder och kan fokusera min tid på att utveckla företaget samtidigt som det växer. Jag rekommenderar Din Säljpartner till alla utom mina konkurrenter.

– Khaled Hussein, Fruktkalas

Fruktkalas

Toftaholm Herrgård

Din Säljpartner/Annica Andersson, är vår förlängda arm mot en marknad som vi varken räcker eller hinner med. Din säljpartner producerar och levererar prospects, som blir potentiella kunder till Toftaholm Herrgård, både på mötes & konferensmarknaden som privatgäster. Din säljpartner har möjligheten att söka upp nya kundämnen ur en annan synvinkel än vad vi kan göra från Toftaholm. Din säljpartner har en dokumenterad säljarbakgrund som är till godo i vår bransch.

– Torbjörn Colfach, Toftaholm Herrhård

Toftaholm Herrgård

Andra företag jag har arbetat med

Småländska BilServCent